Ännu mer illamående...........

Jag mår fruktansvärt illa hela tiden nu. Spyr och har mig. Därför kan jag inte sitta vid datorn; jag kan knappt göra något alls! Det blir alltså inget bloggande eller bloggläsande för mig på ett tag nu..............:( 

Kram till alla! Jag återkommer när det sutar snurra ;)

Tack för alla enormt gulliga kommentarer =)

Kommentarer
Postat av: Garbo

Ojoj stackars dig men det kommer nåt gott i slutändan av eländet/Kram o krya på dig nu

2008-04-10 @ 08:35:43
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: ÄnnaBanäna

Kanske lite överkurs mad tanke på att du inte orkar någonting just nu, men, för mig var det en hjälp att byta ort. Låter sjukt men jag fick den rekomendationen av min läkare. Jag följde rådet o reste bort några dagar i hopp om att få lite semester från spyendet. Och ta mej den - i samma stund jag steg ur bilen på ny ort (med spypåsen i knät)avtog illamåendet markant! Mådde ganska bra i flera dagar, ända till hemkomsten. Då var det bara att ta fram spypåsen igen...

2008-04-10 @ 10:44:10
Postat av: Grodan

Hejsan, Först ett stort grattis till att du är gravid. Jag hittade till din blogg då jag surfade runt lite. Jag och min älskling är på vårt första försök med provrörsbefruktning. Håller nu på med Gonal. Skall imorgon och ta mitt sjuttioelfte blodprov (känns det som) och ett ultraljud. Planerad äggplock nästa vecka. Vilken dos Gonal hade du? Hade du mycket ont i magen? Jag har en dos på 112,5 och mår illa, är sur, gråter för ingenting och har en smärta som vid mensvärk fast ondare. Kan vara kul att utbyta erfarneheter. Alla lycka till dig i din graviditet och jag hoppas att du snart mår lite bättre.

2008-04-10 @ 11:49:13
Postat av: Glena Glad

Stackare som mår så illa! Ingefära brukar hjälpa mig när jag är åksjuk. Kunde det vara något?

Ta hand om dig!

2008-04-10 @ 15:23:12
Postat av: Moooi

Oj då, din stackare. Tror man kan ta åkesjuketabletter som finns på apoteket. När skall du på VUL?

2008-04-10 @ 17:22:44
URL: http://livetdel2.blogspot.com/
Postat av: Fibula

Hej! Tack igen för uppmuintrande kommentarer, alla =) Har just spytt och kan därför kolla bloggen utan att spy ;)

Garbo: Ja, vi får iaf verkligen hoppas det denna gången!!!!

Ännabanäna: Byta ort kanske skulle vara något... Vet inte vart det skulle vara bara..

Grodan: Jag har tagit olika doser Gonal F vid mina olika tillfällen, men minns inte hur mycket nu. Allt finns i bloggen om du orkar leta (tips är att kolla under rubriken Gonal F). Lycka till med era försök!!

Glenda: Ingefära tar jag flera gånger om dagen men jag läste på någon hälsokostsajt att för mycket ingefära kan orsaka missfall, därför är jag kanske lite snål med doseringen. Har ingen aning om hur mycket man vågar ta..

Moooi: Det kanske låter konstigt men jag får nästan som ångestkänslor av åksjuketabletter. Har alltid fått det.. Tar därför hellre ingefära. VUL är den 24 april!

2008-04-10 @ 19:13:00
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0