Den där Tjorven...

...börjar gå mig på nerverna!

Efter att ha hållit mig vaken ett par timmar tiiidig morgon i samband med nattblöjbytet varje natt så slutade jag att byta blöja på henne i natt. Istället tog jag en blöja strl större enligt tips från mer erfarna föräldrar i kommentarsfältet efter förra inlägget. Blöjan höll tätt precis som utlovat men Tjorven vaknade precis som vanligt...

I en timmes tid låg hon överlycklig och jollrade högt så att mamma säkert skulle höra henne (hon låter förresten ungefär som dvärgen i Twin Peaks när hon jollrar ibland). Men även om mamma endast låg knappa 3 cm till höger om Tjorven så hörde hon inte ett endaste knyst. Det var åtminstone vad hon försökte få Tjorven att tro så att hon skulle somna om. Vilket hon vägrade.

Den arla timmens lyckliga joller övergick dock tyvärr i gnäll och gråt och Tjorven placerades i hängmattan. Där hon somnade om ganska snabbt. Mamma var vid detta laget klarvaken med en sprängande huvudvärk och gick strax därefter upp och drack morgonkaffet tillsammans med en cocktail av två alvedon och en treo....

Tur att hon är så söt, annars hade jag nog lämnat tillbaka henne!

Här kommer en bild: (Jag hade tänkt sluta publicera bilder på henne i god journalistisk anda, eftersom hon faktiskt inte har haft möjlighet att uttrycka sitt medgivande för detta. Men jag kan ju inte låta bli!)

P.S. Igår fyllde hon ju 2 månader!!


Kommentarer
Postat av: Garbo

Nä du ska bomba oss med bilder på din lilla gnällspik ;)

Tur att hon e så söt så hon kommer undan m allt som du säger LHa en fin helg!

/Kram

2009-02-06 @ 09:22:17
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Gullgossens Mamma

hon är supersöt - jag vill se henne hela tiden!!! och träffa henne!!!! ska honinte komma till huvudstaden????hade också tankar på att jag kanske inte skulle "outa" Gullgossen med bild.. men jag kan ju inte låta bli!!!

2009-02-06 @ 09:40:23
URL: http://Gullgossensmamma.blogspot.com/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

vilken sötnos!

2009-02-06 @ 09:43:39
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: E M I N A

Så söt! :DHaft en bra dag? :)

2009-02-06 @ 09:45:35
URL: http://stylebyemina.blogg.se/
Postat av: Fibula

Trevlig helg du också Garbo! (Rut hälsar och tackar för komplimangen :-) )Gullgossens mamma: Men det är ju så lååångt till hufvudstaden.. Tyvärr. Men det hade verkligen varit kul att träffas. Det är ju nästan som om man känner varandra nu efter allt bloggande.Mikaela och EMINA: Tack tack :-)

2009-02-06 @ 11:01:43
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: Dante

Förstår att du inte kan låta bli att visa bilder på henne, hon är ju så jäkla söt! Hon ser väldigt förståndig ut på fotot -är det efter mamma? :)

2009-02-06 @ 13:25:32
URL: http://dante.bloggagratis.se/
Postat av: Fibula

Dante: ja, det borde det ju rimligtvis vara... ;-)

2009-02-06 @ 16:57:56
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: Kaica

Oj, oj, vad hon växer. Kan bara konstatera att tiden går rasande snabbt. Snart är hennes morgonpigghet med yl och gnäll bortglömt. Grattis på tvåmånadersdagen i efterskott, Rut!

2009-02-06 @ 19:16:44
URL: http://kaica.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0