Skrik

Tjorven har tyligen inte läst bibeln.. För där står det att man ska vila på sjunde dagen. Tjorven är inne på sin sjunde dag med vrålskrik nu. Någon sa att det är vanligt med en jobbig period vid denna åldern pga tillväxt.

Jag tycker att det är jobbigt.

Ont i halsen har jag också.

p.s. det funkar förresten alldeles utmärkt med att använda blöja strl större nattetid - vi behöver inte byta utan den håller tätt hela natten!

Kommentarer
Postat av: Knasokalas

Uppenbarligen dags med lite bibelskolning! (hon har ju ett bibliskt namn eller hur, man tycket ju hon borde känna till det där med vilodagen bara på den meriten). Har tyvärr inga tips att ge. Hoppas det blir bättre snart

2009-02-09 @ 10:10:17
URL: http://knasokalas.blogspot.com/
Postat av: Garbo

För att trösta dig lite kan jag meddela att även jag lider brist på sömn,är det inte hundar som bökar runt i sängen så är det hostan som håller mig vaken nattetid Phu!/Krya på dig och hoppas skrikperioden snart går över (minns tillbaka ;) det var tider det.

2009-02-09 @ 12:35:14
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Thibb

Kan pigga upp dig med att även här är det skrik o pip i otid för tillfället. Skyller det på 3-månaders tillväxt... För det är ett riktigt elände just nu - trots att jag försökt förklara för Junior att hans mamma blir mycket gladare om han skriker mindre.... ;-)

2009-02-09 @ 16:09:21
URL: http://ettnyttkapitel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0