Snällt barn

På sistone har Tjorven inte skrikit alls om kvällarna!

Om man ska testa herr Eckerbergs teori så har Tjorvens stressnivå dagtid de senaste dagarna faktiskt varit relativt låg. Vi har inte gjort så mycket och när vi har gjort något (varit och handlat) så har Tjorven sovit. Faktum är att hon har sovit väldigt mycket på dagarna.

Däremot har hon kommit på att det är en bra idé att vakna och ligga och jollra/gnälla ett par timmar i samband med nattblöjbytet...

Kommentarer
Postat av: Knasokalas

Vi slutade byta blöja på natten ganska tidigt, om det inte kommit bajs. Det läste jag någonstans att man kunde göra och tog raskt fasta på. Ett tips. (ja den är jättekissig på morgonen)

2009-02-03 @ 16:00:59
URL: http://knasokalas.blogspot.com/
Postat av: Gullgossens Mamma

jag har läst samma och kört samma stil. vi byter aldrig på natten (om han inte bajsat och det har han aldrig). Man kan till och med ta en storlek större på blöjan på natten om Rut kissar mycket så att en blöja inte räcker. Man bara väcker bebisen i onödan om man byter på natten!!!!

2009-02-03 @ 17:13:18
URL: http://Gullgossensmamma.blogspot.com/
Postat av: Fibula

Ok?! Då ska jag genast sluta med det!

2009-02-03 @ 17:26:52
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: Fibula

Det funkade ju tyvärr inte så bra att låta bli att byta mitt i natten... Vid 7-tiden i morse när vi vaknade till på riktigt var blöjan så genomsur att det var fullt av kiss på både bodyn och filten hon låg på... Hon äter nog förhållandevis mycket på nätterna och då blir det ju mer kiss också.

2009-02-04 @ 08:45:16
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: Gullgossens Mamma

ja så var det med Gullgossen också ett tag - vi fick byta snabbt i sängen på natten. Men sedan fick jag tipset att man kan köpa en storlek större på nattblöjan - så suger den upp mer :) man kan ju prova - större blöjor kommer ni att behöva snart iallafall!

2009-02-04 @ 10:38:18
URL: http://Gullgossensmamma.blogspot.com/
Postat av: Fibula

Kanske ska prova det då... Vi har några reklamblöjor i strl större hemma. Få se om jag vågar...

2009-02-04 @ 13:07:35
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0