Fler framsteg!

Herregud vad det har hänt grejer sen sist! När jag läser förra inlägget känns det som om det har gått flera veckor! Att vända sig från mage - rygg och tvärtom är numera en baggis för Tjorven. Hon gör det hela tiden och kryper sedan iväg några steg och hittar nån grej. På golvet är allt detta lite svårare än på stora madrassen men det går.. Synd att vi inte har fler mattor tycker nog Tjorven.

Hon ställer sig upp själv också (med viss möda). Även detta är lättare om underlaget är mjukt så oftast ställer hon sig mot ryggstödet i soffan. Sen står hon där ståndaktigt tills hon ramlar. Och blir arg och tar sig upp igen!

Ljud som hon gillar för tillfället är:  Thä thä thä thä thä etc och Sche sche sche sche etc. Även euwé är populärt - alltid ensamt, utan upprepning. Det är när hon vill ha nåt särskilt. ....fast det är nog alla dessa ljud egentligen. När hon inte vill ha nåt särskilt så babblar hon på i största allmänhet och använder sig nog av de flesta vokaler och konsonanter tror jag. Ibland pratar hon med "gäsp-röst". Det är roligt.

Nu är det dags för matning av barnet! Vi hörs snart igen!

Kommentarer
Postat av: Dante

Det här med framstegen och hur jävla fort det går håller jag med om. Man hinner ju inte med! Varje vecka kommer en ny färdighet och det som var nytt förra veckan är dagens old news.Elvispen är enormt stolt och mallig varje gång han på en millisekund vänder sig från rygg till mage. Men lika stolt som han är då, lika förbannad är han för att han ännu inte lärt sig vända tillbaka...

2009-07-23 @ 23:17:30
URL: http://dante.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0