Min mage krymper!

Jag tog en ny magbild idag (vecka 20+4) och precis som jag har känt på mig så ser det ut som om magen krymper..!! Jag träffade en gammal kompis i helgen som är ca två veckor före mig och hon hade världens kula! Inte känner jag några rörelser heller... Jag ska till bm på onsdag så då ska jag be om ett hjärtljud för säkerhets skull..

Uppdatering: Här är nu även en bild från eftermiddagen samma dag som jämförelse. Visst är magen lite större då? Jag tror nog att jag känner rörelser också även om jag önskar att de var tydligare.. Jag är inte särskilt orolig längre..





















Till sist: bilder från vecka 12+5 och 20+4 (em) så att man verkligen kan se magomfångsökningen. Nu är jag lugn igen





Kommentarer
Postat av: Thibb

Tror du inte bara det kan vara att bebben ligger lite annorlunda? Min mage går från spänd och 'stor' (då e den vacker!) till halvplatt och faktiskt ganska ful från dag till dag. Jag tänkte att det bara var för hur han låg. Hoppas verkligen inte det är några konstigheter! Kan inte din man lägga sig med örat till magen och lyssna?

2008-07-21 @ 16:17:35
URL: http://www.ettnyttkapitel.blogspot.com
Postat av: Moooi

Lycka till hos BM på onsdag. Du skall se att allt är bra. Jag har skrivit en liten uppdatering i kommentarerna på min blogg. Ett kvasi-inlägg på min nedlagda blogg.



Kram

2008-07-21 @ 20:50:18
URL: http://livetdel2.blogspot.com
Postat av: Fibula

Thibb: Det kan nog vara som du tror. Jag tog en bild till på eftermiddagen när magen brukar bli lite större och jag tror nog att det syns på bilden.. Ska lägga ut den strax. Min sambo varken hör eller känner något men det tror jag iofs beror mer på honom än på något annat ;)



Moooi: Tack för din uppdatering i kommenratfältet! Roligt att höra att allt går bra! Nästan ett kilos viktuppgång på tre veckor!! Bra! Men namnet Mögel måste jag nog hålla med om att det känns lite halvkonstigt..;) Kram

2008-07-22 @ 08:22:57
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: Kattmamman (a.k.a Bridz)

Jättefin mage har du!!! Och sluta genast att jämföra dig med andra. Den enda jämförelse som är intressant är den mätning BM gör, och då är det hon som berättar om något verkar tokigt, vilket det nästan aldrig är.



Och Rut är mycket finare än Rakel om du frågar mig :-)

2008-07-22 @ 12:58:51
URL: http://BRIDZ.BLOGGSPOT.COM
Postat av: Tisalen

Nej inte krymper magen inte!



å så håller jag med Kattmamman om namnet ;)

2008-07-22 @ 21:24:15
URL: http://tisalen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad härligt det ser ut!:)

2008-09-01 @ 12:45:01
URL: http://wating4u.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0