Jobb

Jag fick jobbet i Malmö. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför det... Det är så klart att det är jättekul att de ville ha mig men samtidigt vet jag ju att det kommer att bli riktigt slitigt... Nytt jobb med den stress som det innebär, nästan 4 timmars pendling varje dag inkl till och från tåg och gravid i åttonde och nionde månaden. Dessutom flyttar vi till radhuset mitt i alltihop!

HJÄLP

Hur ska detta gå...?

Kommentarer
Postat av: Tisalen

det kommer att gå...men bli slitigt..precis som du säger

2008-10-20 @ 16:16:38
URL: http://tisalen.blogg.se/
Postat av: Gullgossens Mamma

OJOJ - inse att du är superhet på arbetsmarknaden!!! Kanske liten tröst nu när det visar sig innebära att du ska pendla så mycket.



Finns det ingen möjlighet att göra lite jobb på distans? och kanske bo någon natt i Malmö emellanåt? så du aldrig reser mer än 2 timmar per dag?



Jag säger som Tisalen - det kommer att gå men vara slitigt!!!

2008-10-20 @ 18:06:43
URL: http://Gullgossensmamma.blogspot.com/
Postat av: Kattmamman (a.k.a Bridz)

GRATTIS!!!!



Och jag håller inte med om att det säkert kommer att gå. Kanske gör det inte det, jag hade t.ex. inte klarat av det i förra graviditeten eftersom allt startade så tidigt.



Men det finns ingen anledning att tacka nej. Klart du ska försöka! Och går det inte bra får du bara prata med din BM så att du kan bli sjukskriven.



I alla fall om det är ett jobb du hade velat ha ifall du inte varit gravid, annars finns det ju ingen anledning att vara martyr just nu och tacka ja. Men jag har fått uppfattningen att det här var något du var intresserad av, och som skulle göra sig bra på meritlistan?

2008-10-21 @ 08:47:21
URL: http://BRIDZ.BLOGGSPOT.COM
Postat av: Fibula

Jag kommer att börja jobba och se hur det går... Efter den 30 oktober kan jag bo en halvtimme närmare arbetsplatsen eftersom vi då får tillträde till radhuset. Jag bär dit en madrass och det nödvändigaste så bor jag där. Det får gå.



Precis som du skriver, Kattmamman så är detta ett jobb som kommer göra sig bra i min meritlitsa =)

2008-10-21 @ 09:10:34
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: kaica

Tänkte svara och instämma med Kattmamman, men såg nu att du försöker och det låter ju bra att du åtminstone bor en halvtimme närmare snart. Det är värt en hel del. Heja dig!

2008-10-22 @ 17:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0