Hur har Tjorven det?

Efter en fråga från söta Gullgossens mamma kommer här en redogörelse för hur Tjorven har det nuförtiden.

Tack, Tjorven har det ganska bra. Hon skrek mycket i några dagar (kvällar) i streck för ett par dagar sedan men nu har det blivit bättre. Ett tag trodde jag att det berodde på att jag har börjat äta laktosprodukter igen så smått, men eftersom hon inte alls skriker vissa kvällar så tror jag inte att det handlar om laktos eller annan kost alls. Fiser gör hon väldigt mycket hela tiden (precis som sin mor bör väl erkännas..) men hon verkar inte besväras nämnvärt av det (liksom sin mor.. Haha!).

Hon har fått en ny favoritplats! En babyhängmatta!
Den hänger bara strax ovanför madrassen på golvet (nej, vi har ingen säng, vi har bara en madrass på golvet. Det är praktiskt när hon blir större och ramlar ur sängen.. ) så att mamma kan sätta fart på den samtidigt som hon halvsover om Tjorven är skrikig. Knepet har dock inte behövt tillämpas hittills...

Här ser man hur bra hon trivs i den:
Hon går upp i vikt och längd precis som hon ska. Det roliga är också att hon alltid är så himla gla' och go' när vi är på bvc-koll! Nästa vecka är det första läkarkollen efter den på BB! Ska bli intressant.

Vad gör hon annars? Nja... Sover mycket. Äter mycket. Ligger mycket och tittar på fjärilmobilen eller ut genom förnstret med rumpan bar (det bästa som finns!). Varje kväll går hon en trekvarts promenad med mamma, pappa och hunden. Ibland går hon en promenad på dagen också - idag ska vi gå in till stan och kolla in rean.. Ibland åker hon hem och hälsar på mormor och morfar.Hon pratar väldigt mycket emellanåt, särskilt precis när hon har vaknat. Tyvärr fattar mamma inte så bra vad hon säger..

Igår skulle navelsträngen ha klippts lite mer rejält än just den fysiska akten som sker på förlossningen.. Mamma skulle ha åkt på styrelsemöte några timmar på kvällen. Dessvärre hade mamma migrän hela dagen och fick stanna hemma.

Det är väl ungefär hur Tjorvens liv ser ut nuförtiden..

Kommentarer
Postat av: lillawi

Riktigt cool den är, babyhängmattan! Hon har det bra Rut! Å söt är hon också!lw

2009-01-27 @ 12:13:18
URL: http://www.lillawi.se
Postat av: Anonym

Den har aldrig sett förr, babyhängmatta...ska va en första gång för allt. o ps. hon e ursöt blondin! Så liten än o ändå så med.

2009-01-27 @ 15:35:37
Postat av: Dante

Hon är ju så söt (trots att hon tydligen är lik pappa ;-) ) och det är så kul att läsa om hur hennes dagar ser ut!

2009-01-28 @ 19:36:11
URL: http://dante.bloggagratis.se/
Postat av: Knasokalas

Men gud så mysigt hon har det där, Gull-stumpan! Oj den skulle jag vilja gunga lill-knasen i.

2009-01-29 @ 21:06:05
URL: http://knasokalas.blogspot.com/
Postat av: Fibula

Babyhängmattan finns att köpa bl a på Gröna Grodan. http://grona-grodan.se/

2009-01-30 @ 12:35:48
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0