Trots att det är solsken ute så känns livet grått

Det verkar som om de där hormonerna som flödar i kroppen efter att man har fått barn (och för min del även under större delen av graviditeten) och som får en att känna sig lycklig, lugn och harmonisk börjar sina för mig. Livet känns som vanligt igen. Kanske till och med lite sämre. Oinspirerande. Grått. Inte roligt.

Jag hoppas att det är övergående..

Annars får jag väl försöka bli gravid igen.

Kommentarer
Postat av: Knasokalas

Hoppas också det är övergående! Våren är faktiskt den tid som flest människor blir deprimerade har jag hört, tvärt emot vad man kanske tror. Sen är det ju mars nu också... April blir nog bättre.

Kram

2009-03-19 @ 18:39:25
URL: http://knasokalas.blogspot.com/
Postat av: Tisalen

Tror att det mest beror på att de hormoner som kommer efter förlossningen som man blir helt hög på och som gör att man orkar med att sova typ ingenting är slut och verkligheten med störd nattsömn kommer i kapp en

2009-03-19 @ 19:57:44
URL: http://tisalen.blogg.se/
Postat av: Fibula

Tack snälla ni. Det känns bättre idag men definitivt inte som för en månad sedan..Det blir nog ett ganska långt blogguppehåll. Skriver när jag hittar lusten igen. Men vem vet - det kanske blir imorgon!

2009-03-20 @ 09:07:57
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: Dante

Kan ju faktiskt vara så att hormonerna börjat försvinna från kroppen. Det fick jag iallafall berättat för mig och att man då skulle vara lite uppmärksam på det så man inte går helt i däck. Men förhoppningsvis är det övergående!

2009-03-21 @ 11:56:41
URL: http://dante.bloggagratis.se/
Postat av: Kaica

Hoppas som de andra att din svacka är övergående. Jag har iofs massor att ta igen och läsa i din blogg. Så längesedan jag var här sist och Rut har hunnit växa och vara med en hel del. Fina tjejen!

2009-03-22 @ 12:28:34
Postat av: Cinks

Jag märker det till och med tydligare denna gång att "orka"-hormonerna börjar avta efter två månader. Jag blir tröttare generellt hela dygnet runt och är inte alls lika pigg och fräsch som jag var första månaderna. Jag tror att SOVA och DRICKA VATTEN är bra medicin, och med lite sol på näsan så kommer det säkert att kännas bättre igen. Hoppas det blir samma för dig!

2009-03-23 @ 08:53:49
URL: http://cinks.blogspot.com
Postat av: Knasokalas

Hur går det? Fortfarande grått?

2009-03-24 @ 09:01:44
URL: http://knasokalas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0